Hírek

Elérhetőségek

Bejelentések

Hirdetmény településrendezési terv módosítás jóváhagyásáról

Hirdet

Tovább »

E.on Üzemszünet értesítő 2020-06-25

Szolgáltatásaink kiváló minősége és a biztonságos ellátás érdekében folyamatos korszerűsítést hajtunk végre hálózatunkon. A tervszerű fejlesztések elvégzéséhez elengedhetetlen a szolgáltatás időszakos szüneteltetése. Ezért a településükön áramszünet várható a következő időszakban: ...

Tovább »

M1 gyorsforgalmi út Tatabánya-Újváros csomópont - Győr (M19 csomópont) közötti szakasz 2x3 sávra bővítés, környezetvédelmi engedély módosítása.

M1 gyorsforgalmi út Tatabánya-Újváros csomópont - Győr (M19 csomópont) közötti szakasz 2x3 sávra bővítés, környezetvédelmi engedély módosítása.
H A T Á R O Z A T
A Pest Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztálya (névváltozás folytán 2020. március 1. napjától Pest Megyei Kormányhivatal Országos Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztály, a továbbiakban: Kormányhivatal) 2019. december 20. napján kelt, PE/KTFO/6821-94/2019. számú ...

Tovább »

HIRDETMÉNY NYILVÁNOS PÁLYÁZTATÁS, ILLETVE ÁRVERÉS MELLŐZÉSÉVEL TÖRTÉNŐ ÉRTÉKESÍTÉSÉRE VONATKOZÓAN

HIRDETMÉNY
NEMZETI FÖLDALAPBA TARTOZÓ FÖLDRÉSZLETEK NYILVÁNOS PÁLYÁZTATÁS, ILLETVE
ÁRVERÉS MELLŐZÉSÉVEL TÖRTÉNŐ ÉRTÉKESÍTÉSÉRE VONATKOZÓAN
A Magyar Állam, mint tulajdonos nevében és képviseletében eljáró Nemzeti Földügyi Központ (NFK) a Nemzeti Földalapról szóló 2010. évi LXXXVII. törvény (Nfatv.) 21. § (3a) bekezdés b) pontja alapján a jelen hirdetményben megjelölt, Nemzeti Földalapba tartozó, 3 ha térmértéket meg nem haladó nagyságú földrészleteket nyilvános pályáztatás, illetve árverés mellőzésével értékesíteni kívánja.

Tovább »

Tájékoztatás az éves leolvasással kapcsolatban NKM Észak-Dél Földgázhálózati Zrt.

A koronavírus terjedésének csökkentése, valamint munkatársaink és ügyfeleink egészségének védelme érdekében március 20-tól felfüggesztettük a fogyasztásmérők személyes, helyszíni leolvasását.

Tovább »

A KORMÁNY rendelete a kijárási korlátozásról

A Kormány
az Alaptörvény 53. cikk (2) bekezdésében meghatározott eredeti jogalkotói hatáskörében, az Alaptörvény 15. cikk (1) bekezdésében meghatározott feladatkörében eljárva a következőket rendeli el:
...

Tovább »

Orvosi rendelés változása

... az emberi erőforrások minisztere arra kéri az egészségügyi szolgáltatókat, hogy a 65. év feletti orvosok és szakdolgozók semmilyen beteggel ne találkozzanak személyesen március 16-át követően.
...

Tovább »

TÁJÉKOZTATÁS Bőny Község Játszóter

... a koronavírus járvány terjedése miatt, a koronavírus-fertőzés megelőzése, terjedésének lassítása érdekében 2020. március 18. (szerda) napjától:
Bőny Község Játszóterét (9073 Bőny, Ady E. u. 5.) a rendelkezés visszavonásáig, határozatlan időre lezárom.
...

Tovább »

KÖZLEMÉNY valamennyi bőnyi vendéglátó- és kereskedelmi üzletet működtetők részére!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Kormány 46/2020. (III.16.) rendeletében 2020.03.17. kedd napjától életbe léptette a korábban elrendelt veszélyhelyzet során teendő következő intézkedéseket:
...

Tovább »

HIRDETMÉNY rendkívüli óvodai és bölcsődei szünet elrendeléséről

... a koronavírus járvány terjedése miatt, a koronavírus-fertőzés megelőzése, terjedésének
lassítása érdekében
a Bőnyi Szivárvány Óvodában és Mini Bölcsődében (9073 Bőny, Ady E. u. 3.)
2020. március 17. (kedd) napjától a rendelkezés visszavonásáig, határozatlan időre
rendkívüli szünetet rendelek el.
...

Tovább »