Hírek

Elérhetőségek

Partenségi egyeztetési hirdetmény - Renedezési terv módosítás (M1 autópálya)

Hirdetmény partnerségi egyeztetésről

Bőny településrendezési eszközök módosítása (msz.: 21094/4)

Munkaközi tájékoztatás

 

A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. Rendelet 41. § (2) bekezdés a) pontjában foglaltaknak megfelelően ezúton tájékoztatom, hogy Bőny Község Önkormányzata tárgyalásos eljárásban módosítani kívánja településrendezési eszközeit.

A partnerségi egyeztetés témája:

Az M1 autópálya a plusz egy sávos bővítés és az átépülő csomópontok, pihenőhelyek, közművek miatt a jelenleginél nagyobb területet igényel, ez alapján kell a településrendezési terveket módosítani. Részletek a mellékelt partnerségi tervdokumentációkban.

A partnerségi egyeztetés módja:

A veszélyhelyzet miatt most a koronavírus-világjárvány elleni védekezésről 2021. évi I. törvény és a veszélyhelyzet ideje alatt egyes településfejlesztési, településrendezési és településkép-védelmi szabályok eltérő alkalmazásáról szóló 546/2020. (XII. 2.) Korm. rendelet alapján zajlik a partnerségi egyeztetés, amely szerint a munkaközi tájékoztatás elektronikus úton is történhet honlapon közzétett tájékoztatóval.

A partnerségi egyeztetés időtartama:

2021. július 21.- 2021. július augusztus 4.

Kérem, ha észrevétele, javaslata van a témával kapcsolatban, azt a lenti elérhetőségen (email cím) jelezze a partnerségi egyeztetés időtartama alatt.

E-mail: jegyzo@bony.hu

Bőny, 2021. július 20.

 

                                                                                                             Szabó Csaba s.k.

                                                                                                                polgármester

Csatolmány(ok):