Hírek

Elérhetőségek

Tájékoztató téli rezsicsökkentéshez kapcsolódó tüzelőanyag átvételéről

Tájékoztató téli rezsicsökkentéshez kapcsolódó tüzelőanyag átvételéről.pdf

 

Tájékoztatjuk a Bőnyi Lakosságot, hogy Magyarország Kormánya 1602/2018. (XI. 27.) kormányhatározatában döntött a téli rezsicsökkentésben korábban nem részesült, a vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot felhasználó háztartások egyszeri támogatásáról.

Az előzetes igénybejelentéssel érintett 147db háztartás, háztartásonként 12.000,- Ft összegű természetbeni támogatásban részesül egységesen fabrikett formájában, mivel - a képviselő-testület megítélése szerint - ezt tudjuk ár-érték arányban a legkedvezőbben beszerezni és pontosan kiosztani.

A fűtőanyag kiosztására 2019. február 12-13. napjain, 8.00-16.00 óra közöttkerül sor.

A fűtőanyag Tóth Gábor, Bőny József A. u. 5 . szám alatti telephelyén vehető át, aki ingyenesen biztosítja számunkra őrzött telephelyén a lehetőséget a fabrikett tárolására és kiosztására, amit ezúton is köszönünk.

Minden érintett háztartás névre szóló írásbeli értesítést kap az átvétel pontos időpontjáról. A fűtőanyag elszállítását mindenki a saját költségén oldja meg. A fabrikett fóliába csomagolt 10 kg-os csomagokban vehető át, összesen 14 csomag, és 140 kg, tehát személyautóval elszállítható.

Aki személyesen nem tudja átvenni a fűtőanyagot, meghatalmazás nyomtatvány kitöltésével és meghatalmazott segítségével teheti ezt meg.

 

Dr. Muraközi László sk.
polgármester